неділя, 4 жовтня 2015 р.

Червоний борщ

2 л відвару з грибів, 500 г столових буряків, 1 морквина, 1 корінь пертушки, 1 цибулина сіль, лавровий листок, духмяний перець, 2 ст. л. борошна, 50 г масла вершкового.

 Сушені гриби добре помийте і відваріть з морквою, коренем петрушки та цибулиною. Буряки помийте та відваріть окремо до готовності. Відварені буряки обберіть, натріть на грубій тертці, скропіть оцтом і додайте до грибного відвару. Борщ посоліть, додайте спеції і дрібку цукру.
Наприкінці зробіть білу засмажку з масла та борошна і додайте до борщу.

Подавайте борщ з вушками.

 

 

Смачного та веселого Різдва!

Немає коментарів:

Дописати коментар