2 рибини ( приблизно по 1 кг), 2 морквини, 1 корінь петрушки, 800 г цибулі, 0,5 літра води, сіль, чорний перець горошком, лавровий листок, 1 ст. л. олії.
Рибу випотрошіть, помийте і поріжте на шматки. У каструлю викладіть по черзі порізану кубиками цибулю, кружечки моркви, петрушки і рибу. Залийте0,5 літра холодної води (не більше), додайте сіль, 5-6 горошин чорного перцю, лавровий листок і 1 ст. л. олії. Варіть на середньому вогні 1 годину. Вистудіть, викладіть на велику тарілку шматки риби і залийте бульйоном. Шматки риби можна перекласти дольками лимону. Поставте у холодне місце.


Немає коментарів:
Дописати коментар