вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Кутя рисова

200 г рису, 50 г солодкого мигдалю, 6 штук гіркого мигдалю, 100 г родзинок без кісточок, 100 г дрібного цукру.

Залийте рис водою і поставте на вогонь. Коли вода закипить, відкиньте рис на сито, облийте холодною водою, знову висипте в касртулю, залийте водою і варіть до м'якості.
Тим часом
ошпарте окропом солодкий і гіркий мигдаль, почистіть, дрібно потовчіть, викладіть на тарілку, додайте ложку цукру і ложку води, розмішайте.
Коли рис буде готовий, злийте воду, охолодіть, перемішайте з мигдалем і всипте трошки цукру. Родзинки переберіть, помийте і, закип'ятивши один раз у воді, відкиньте на сито. Родзинки всипте до готового рису, перемішайте і можна подавати до Різдв'яного столу.



Смачного та веселого Різдва!

Немає коментарів:

Дописати коментар