вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Кутя пшенична з варенням

2 склянки товченої пшениці, 1/2 склянки цукру або 100 г меду, сіль - до смаку, 1 склянка варення з ягід.

Пшеницю переберіть, промийте, всипте в окріп, доведіть до кипіння, відкиньте на сито, облийте холодною водою, всипте у каструлю, знову залийте водою, закип'ятіть, щільно накрийте кришкою і поставте у розігріту духовку до готовності.
Готову
пшеницю охолодіть. З варення виберіть ягоди, якщо вони є, і обережно вимішайте з пшеницею. Якщо потрібно долийте трошки солодкої кип'яченої води, викладіть ягоди з варення або свіжі.




Смачного та веселого Різдва!

Немає коментарів:

Дописати коментар